fbpx

USPESHNAYA_PLAYROOM

Interior design childrens room. Kyiv, 2016

Part of the children’s room in terms of the layout had a pitched roof. This determined our decision to make the whole children’s room in the form of a house and use circumstances to reinforce this image and idea. The children’s zone is divided into two conditional subzones: “sleep” and “play”. If everything is clear with the sleeping area and there is a bed there, I wanted to win as much space as possible for the “play” zone. So the idea was born to make a two-tier design, which would include a spacious wardrobe, a play area with soft pillows and a soft wall (for maximum child safety) on the first floor, and an attic window on the second floor, where children could watch the stars. This solution can remind all of us known from childhood “Halabudu” when we wanted to build our kingdom in a common space. So, the children of the owners already have only their built-in house in the house.

When we were preparing the visualization options for the bathroom, we offered the customer several color variations in the design of the shower cabin. All were fairly standard and an option that we did not expect, but still very much hoped – with a pink shower. After reviewing all the options, including pink, the customer asked: – Pink? – Yes, pink. – We do it! Although at that time we still didn’t understand at all from which materials we would realize this idea.

There is a great pride of our team, the fact that our visualizations at the design stage in the end do not differ from the real picture, so the customer always gets the interior in which he fell in love before the start of construction.

 

 
P
A
I
N
T
I
T