en ua

BILORUS

100 SQ.M. APARTMENT, Kyiv, 2017

Клієнти цієї квартири прагнули одночасно як до мінімалізму так і до розкішних елементів в інтер'єрі. Латунь, червоний насичений колір у поєднанні з білим мармуром, неординарні рішення дитячої кімнати все це робить цей проект особливим. Господарська спальня, гардеробная кімната та господарський санвузол – формують один блок, який обусоблений від решти квартири, вхід в спальну кімнату здійснюється через шафу в коридорі, панелі шафи розділено таким чином, що приховані двері в спальню здаються просто дерев'яною панеллю шафи. В господарському санвузлі, ми застосували одностороннє дзеркало – тим самим досягнувши ефекту – зовні дзеркало, а всередині ніби звичайне прозоре скло. Мінімалізм мається на увазі - нічого зайвого, тому всю кухню ми вирішили закрити однорідними панелями, та створити суцільну лінію, яка переходить в шафу у вітальні. Дитяча кімната вийшла особливою, саме такою, як того прагнув замовник. Тут є і ліжко, яке нібито в норці і консольна шафа, яка спроектована таким чином, що займає всього 10 см простору кімнати, звісно ж тут є проектор та зручні місця для відео ігр.

PAINTIT © 2017

architecture workshop

vul. Naberezhno-Luhova, 8

3rd floor, studio 4